Tillbaka? #blogg100 Dag 57

Jag försöker genomföra blogg100-utmaningen (100 inlägg på 100 dagar) i år för tredje gången. Jag klarade det 2014 och 2016, men för ett par veckor sedan var jag tvungen att bryta. Eller ta en paus. Vi får se vilket det blir. 

Jag har bara för mycket som pågår just nu, och allt snurrar i huvudet hela tiden, natt och dag. Efter min utmattningsperiod för ett och ett halvt år sedan har jag blivit mycket mer stresskänslig och jag klarar inte att hålla hur många bollar som helst i luften samtidigt. Så jag blev tvungen att släppa något, bloggutmaningen, och gjorde det utan skuldkänslor. Även om jag kunde se det som ett litet misslyckande att behöva bryta, så vet jag att jag var tvungen. Lite lättad kände jag mig också. Men jag saknar skrivandet också. 

Jag går ju fortfarande skrivarkursen på distans och skriver där varje vecka, men den har också varit svår att hålla tempot i. Jag har missat ett par böcker som skulle läsas och kommenteras. Jag kan helt enkelt inte fokusera på det jag läser. Mina tankar vandrar av sig själva. Det är för mycket som händer nu i livet: sälja lägenhet, köpa lägenhet, planera flytt, timjobb, studier, godmanskap, sjukdom och trötthet. 

När ska jag få landa, andas? En stund idag, med den bästa utsikten.

Annonser
Det här inlägget postades i Frisk/sjuk, HSP - om högkänslighet, Skrivande och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tillbaka? #blogg100 Dag 57

 1. Annica skriver:

  Andas helt enkelt. Och känn inte press på bloggen. Det kommer. 🙂

  Liked by 2 people

 2. Finn andningen i det lilla. Jag vet låter klyschigt men det fungerar. Det behöver inte alltid vara långa stunder av vila även om jag förstår att det är det du längtar efter just nu. Låt bloggen vara något inspirerande och inte tvingande.

  Liked by 1 person

 3. Helena Roth skriver:

  Tycker det låter som du tänker helt rätt – att släppa taget om det som inte hamnar överst på prioriteringen och att i n t e ödsla energi på att ha dåligt samvete för det, absolut klokt drag där!
  Ta god hand om dig, du är viktig!

  Liked by 1 person

 4. Mia skriver:

  Klok prioritering. Det ska vara roligt att skriva, inte en press som sänker ens mående. Sköt om dig.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s