Läsarfavoriter. Dag 99

Snart är utmaningen #blogg100 över. I morgon är det dag 100 och jag kommer att publicera mitt 100:e inlägg. Denna period vill säga. Sedan jag startade min blogg i mars 2014 har jag publicerat över 250 inlägg och jag kommer att fortsätta skriva men kanske inte varje dag. Jag är glad att ha fått nya läsare under denna utmaning, själv har jag också hittat fram till spännande bloggar.

För er som inte följt mig så länge eller missat dagar kommer här en lista på de inlägg som varit mest populära denna period.

 1. Ett mycket personligt inlägg som fick så många läsare att jag blev uppriktigt förvånad. Gränsande till borderline. Dag 73. 
 2. Ett mer allmängiltigt inlägg om att våga fråga fick många läsare och kommentarer. Blåtiror och omsorg. Dag 42. 
 3. Något som behöver diskuteras mer i media blev också populärt. Klimakteriet. Dag 33. 
 4. Arga barn. Dag 29. var det mest lästa inlägget under den första månaden. 

Ibland funderar jag på om jag ska ‘nischa’ mig, om jag borde välja ett eller ett par ämnen och skriva mer fokuserat om dem. Men det känns svårt. Vad tycker ni, mina läsare? Vad skulle ni vilja läsa mer om från mig?

Annonser
Det här inlägget postades i Skrivande och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Läsarfavoriter. Dag 99

 1. Sara Modig skriver:

  Nej, inte smalna av och välja bort! Om du känner så, kanske du ska fundera på om du kan skapa några tydliga trådar att hänga upp olika inlägg på, utifrån allt det som du skrivit om hittills och vill skriva om framöver. Tänker liksom paketering snarare än fokusering och bortsortering.

  Liked by 1 person

 2. angaho skriver:

  Nu när jag läst allt möjligt som du har skrivit, är jag helt enkelt nyfiken på vad du själv vill skriva om och läser det gärna.

  Liked by 1 person

 3. Camilla skriver:

  Jag har samma ”problem” med tema, fast egentligen inte problem, bara något jag kommer att tänka på ibland. Men jag själv kan inte hålla mig till ett tema, min blogg är inte ändamålsenlig, den är liksom evolutionär mera (kolla nu passade WP-temat igen!). Och jag tycker det är roligt att läsa ”blandat” också.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s